"Servicii pe Alese" functioneaza foarte simplu

"Servicii pe Alese" este un serviciu COMPLET GRATUIT la acest moment, aparut ca o necesitate de a pune in acelasi loc cererile venite din partea persoanelor private si nu numai, aflate in cautarea unui meserias de incredere pentru o anumita lucrare si ofertele plasate de catre Meseriasi dupa consultarea si analiza cererilor.

Poate fi o unealta foarte folositoare pentru meseriasii cu experienta care se afla la inceput de drum ca autonomi sau chiar angajati, dispusi la a muncii ore extra sau la sfarsit de saptamana pentru un castig extra sau pentru a-si castiga o reputatie buna ca meserias.

Pentru beneficiari deasemenea poate fi un foarte bun mijloc prin care se asigura ca meseriasul ales este de incredere: meseriasul trece prin mai multe filtre de selectie pana sa ajunga la a contracta o anumita lucrare. Fiecare lucrare finalizata se incheie printr-o recenzie din partea beneficiarului care va cuprinde detalii despre experienta avuta de beneficiar cu meseriasul pe parcursul desfasurarii lucrarii. Beneficiarul va putea nota prestatiile meseriasului din mai multe puncte de vedere precum: calitatea lucrarii, timpul de executie, curatenia la locul de munca, capacitatea de comunicare, etc. Un meserias competent va fi interesat sa obtina un calificativ cat mai bun din partea beneficiarului, constient fiind ca acest lucru ii va aduce noi clienti, la un pret mai bun, pe viitor.

"Servicii pe Alese" functioneaza foarte simplu: Beneficiarul completeaza detaliile proiectului sau, oricat de mic si neinsemnat ar putea parea, aplicatia trimite automat aceste detalii tutror meseriasilor inscrisi in baza noastra de date iar acestia trimit oferte cu pretul pentru care acestia considera ca ar efectua lucrarea. Beneficiarul alege pe baza mai multor factori precum: experienta meseriasului, recenziile anterioare primite de acesta, pretul oferit de acesta, etc. Pretul nu trebuie sa fie neaparat factorul decisiv in luarea hoatararii.

Platforma creata, se vrea un mijloc de COMUNICARE si MEDIERE intre cele doua parti. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *